LEILIGHET I SENTRUM AV GEILO

Folks reise- og ferievaner har forandret seg; noen er fortsatt på vei, men de fleste søker et sted de kan reise til for å få en aktiv pause fra hverdagene. Noe eget og utsikt til et bedre liv, et fristed.

Breidablikk er et sånt sted. Her får du først og fremst super beliggenhet, i sentrum av Geilo med gangavstand til alt. Og, som navnet Breidablikk tilsier, en gedigen utsikt over bygda, nasjonalparken og de majestetiske fjellene. 

De 61 leilighetene, som bygges av Hallingdal Hytteservice, vil få en standard som viderefører bedriftens stolte håndverkstradisjoner.

GEILO VINTER OG VÅR

Dagens Geilo teller en prisverdig kombinasjon av 22 skiheiser, 45 nedfarter, terrengpark, snowboardområder, skiskoler, barnebakker, skikro og mye mer. Geilo ble da også kåret til Norges beste skidestinasjon av World Travel Awards i 2019. Langrennsentusiasten kan skøyte avgårde, eller gå på klassisk vis, i 550 km velpreparerte turløyper.

Sesongen er lang og kan strekkes i begge retninger. Vårdagen, hvor du fremdeles finner gode skiforhold på fjellet samtidig som det er uterestauranttemperatur i Geilo sentrum, er en spesiell og herlig opplevelse.

GEILO SOMMER OG HØST

Sommeren på Geilo kan by på herlige, varme dager som du kan bruke som du vil. Fjellvandring, sykling, golf, en ridetur, fisking eller noe med litt mer fart i som zipline, rafting eller brevandring. De sier at hver ny dag er starten på et eventyr, men det kan også være starten til en rolig spasertur bort til sentrum.

Her finner du fjellvarianten av urbant liv med hyggelige kaféer, små butikker og et kulturtilbud som varierer med sesongen. Øker du radiusen, kommer du lett til Langedrag Naturpark, vandring i Aurlandsdalen, eller brevandring på Hardangerjøkulen..