STATUS

Status pr. november 2023: Bygget er ferdig utvendig. Vi jobber med bygget innvendig, og ferdigstillelse av leiligheter i takt med salg. Fellesarealer, slik som parkeringshus og takterrasse, er ferdig. Leilighetseiere flytter inn. Se leilighetsvelgeren for utsikt fra hver enkelt leilighet.

Vi ser frem til å ta med våre kunder på visning opp i høyden!

UTVENDIG ESTETIKK

Alle leilighetene har terasse/balkong. Disse har spilerekkverk på baksiden av bygget (nord/øst) og glass på leilighetene i front (sør/vest).

Vi har valgt mørke gråtoner med lysere farge på vinduer og dører. Store vindusflater sørger for mye lys og god utsikt.

Dette gjør at bygget, som ligger rett ved elven og er omgitt av store friarealer, passer godt inn i forhold til eksisterende bebyggelse og naturen rundt.

INNVENDIG FLID

Du stiger inn i en praktisk, flislagt gang. Vegger kledd med trepanel som blir behandlet med panelbeis. Taket utføres i malt gips. Til gulvet har vi valgt mattlakkert, enstavs eikeparkett fra HallingGulv, mens badet leveres med fliser på gulv og vegg og leveres med stilig innredning fra Ballingslöv.

Kjøkkenet har innredning fra Drømmekjøkkenet, hvitevarer fra Electrolux (kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og nedfelt induksjonstopp).

I gangen og på soverom monteres skyvedørsgarderober fra Elfa. Som nevnt, så tilbyr vi muligheter for flere valg og tilpasninger slik at du får leiligheten din akkurat som du vil ha den.

"KORT VEI TIL ALT"

Fordelen med, og kjerneverdien til, Breidablikk Geilo sier seg selv. Du ser den flotte, innbydende naturen uansett hvilket vindu du kikker ut av. Turterreng rett utenfor døra til alle årstider. 500 meter fra jernbanestasjonen og butikker/restauranter i sentrum, hvor en kort tur med skibussen tar deg til foten av fjellet både på Geilosiden og Vestlia. Milevis med preparerte skiløyper og skibakker på vinterstid, flotte sykkelruter og turstier for fjellvandrere og sportsfiskere året rundt.

Og etter en lang og aktiv dag så er det ikke så verst å trekke seg tilbake til leiligheten som ligger i sentrum av alt.

NÅR DU HAR FLYTTET INN

Hver leilighet har én medfølgende sportsbod og én parkeringsplass. Prosjektet har flotte uteareal for barn og felles takterrasse i byggets 6. etasje.

Bygget vil bli organisert som et sameie. Felleskostnader beregnes fra blant annet vedlikehold, forsikring, lys/oppvarming av fellesarealer, vask av fellesarealer, vaktmestertjenester, forretningsførsel, drift av heis og andre driftskostnader. Sameiebrøken skal fastsettes med totalt antall BRA som nevner, og den enkelte leilighets BRA som teller. Felleskostnadene antas å bli ca. NOK 27,90 per m2 BRA per mnd. Dette er et estimat, og faktiske felleskostnader vil avhenge av sameiets driftsutgifter, herunder hvilke ytelser sameiet rekvirerer. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas av årsmøtet. Innflytting ventes å skje fra årsskiftet 2021/2022.